Select Page
Zamjena Baterije u Ključu MERCEDES SMART VW BMW OPEL VOLVO CITROEN RENAULT PEUGEOT SUZUKI VOLVO ŠKODA . Zamjena Baterija u Ključu je moguča u Zagrebu Đorđićeva 6 .
Zamjena Baterije u Ključu MERCEDES SMART VW BMW OPEL VOLVO RENAULT CITROEN PEUGEOT SUZUKI ŠKODA .

Ova Zamjena Baterije u Ključu MERCEDES SMART VW BMW OPEL VOLVO RENAULT CITROEN PEUGEOT SUZUKI ŠKODA ( Zamjena Baterija u Ključu ) je moguča u Zagrebu Đorđićeva 6 . Za kompliciranije ključeve Zamjena Baterija u Ključu je 10 Kn. Kod kupnje Baterija moguča je odmah i Zamjena Baterije u Ključu MERCEDES SMART VW BMW OPEL VOLVO RENAULT CITROEN PEUGEOT SUZUKI ŠKODA .

Kod kupnje Baterije za Digitalne Vage nudimo Besplatnu Uslugu Zamjena Baterije za Digitalnu Vagu , Mjerač Šećera u Krvi i Tokenu .

Primjena:

Zamjena Baterije u Ključu MERCEDES SMART VW BMW OPEL VOLVO RENAULT CITROEN PEUGEOT SUZUKI ŠKODA . Ove Litij / Litijeve baterije imaju široku primjenu , kao baterija za mjerač šećera u krvi ( glukometar ) u elektronskim satovima za laser , vagu i kalkulator . Može se koristi za pomoćni izvor napajanja za IC memorije do matičnih ploča i PDA uređaja garažne rampe te za daljinski upravljač i token . Zamjena Baterija za Digitalne Vage / Tokenu i ostalim Daljinskim Uređajima je Gratis

Napomena:

Lm electronics d.o.o. pokušava biti što preciziniji u opisu proizvoda, ali ipak ne može garantirati da je slika i opis ovog proizvoda točan, kompletan, pouzdan i bez grešaka.


Đorđićeva 6, Zagreb
info@baterije.hr
01/487-3509
Baterije Panasonic Zagreb

Radno vrijeme:
Pon - Pet:
09:00 - 13:00 i 17:00 - 19:00
Subota:
od 09:00 - 13:00