Select Page
HHR-4XXE Evolta – AAA Punjiva Baterija / za Punjenje .Ova AAA Baterija za Punjenje Panasonic je izrađena u Ni-Mh tehnologiji i ima široku primjenu u raznim potrošačkim uređajima .
HHR-4XXE Evolta – AAA Punjiva Baterija / za Punjenje – Panasonic .

Ova grupa HHR-4XXE Evolta – AAA Punjiva Baterija / za Punjenje pripada u konzumne baterije za punjenje srednje snage. Ova AAA Baterija za Punjenje Panasonic je izrađena u Ni-Mh tehnologiji i ima široku primjenu u raznim potrošačkim uređajima Radi akumulirane snage i broja mogućih punjenja koriste se u potrošačkim uređajima umjesto Alkalnih jednokratnih baterija . HHR-4XXE Evolta – AAA Punjiva baterija – Panasonic – Panasonic ima preko 500 ciklusa punjenja . Na taj način pridonose smanjenju zagađivanja okoliša i financijski su vrlo isplative .

Garancija na HHR-4XXE Evolta – AAA Punjiva Baterija / za Punjenje – Panasonic iznosi 6 mjeseci .
Karakteristike :
Vrsta: Ni-Mh ( AAA Baterija za Punjenje )
Napon: 1.2 V
Veličina: AAA
Kapacitet: 900 mAh
Dimenzije: 10.2 x 43.9 mm
Težina: 12.6 g

HHR-4XXE Evolta – AAA Punjiva Baterija / za Punjenje je pakirana u blister 2 ili 4 baterije .

Primjena:

Ova HHR-4XXE Evolta – AAA Punjiva Baterija / za Punjenje – Panasonic najčešće se primjenjuje za telefone , fotoaparate , bliceve , vage , za tlakomjer , igračke , daljinske upravljače , LED svjetiljke , kućne alarme , tipkovnice, miševe , …

Napomena:

Lm electronics d.o.o. pokušava biti što preciziniji u opisu proizvoda, ali ipak ne može garantirati da je slika i opis ovog proizvoda točan, kompletan, pouzdan i bez grešaka.


Đorđićeva 6, Zagreb
info@baterije.hr
01/487-3509
Baterije Panasonic Zagreb

Radno vrijeme:
Pon - Pet:
09:00 - 14:00 i 17:00 - 19:00
Subota:
od 09:00 - 13:00