Select Page
HHR-1SRE – D Punjive Baterije | za Punjenje ,ova Panasonic D Punjiva Baterija izrađena je u NiMh tehnologiji i ima vrlo široku primjenu i veliku akumumuliranu snagu
HHR-1SRE – D Punjive Baterije | za Punjenje – Panasonic .

HHR-1SRE – D Punjive Baterije | za Punjenje , ova Panasonic D Punjiva Baterija izrađena je u NiMh tehnologiji i ima vrlo široku primjenu i veliku akumumuliranu snagu . Pripada u grupu NiMh konzumne punjive baterije velikih snaga.Radi velike snage i broja mogućih punjenja koriste se u potrošačkim uređajima umjesto Alkalnih jednokratnih baterija . HHR-1SRE – D Punjiva baterija – Panasonic ima preko 500 ciklusa punjenja . Na taj način pridonose smanjenju zagađivanja okoliša i financijski su vrlo isplative .

Garancija na HHR-1SRE – D Punjive Baterije | za Punjenje – Panasonic iznosi 6 mjeseci .

Karakteristike :
Vrsta : NiMh ( D Punjiva baterija )
Napon: 1.2 V
Veličina: D
Kapacitet: 2800 mAh
Dimenzije: 32.9 x 61.6 mm
Težina: 81.1 g.

Ove HHR-1SRE – D Punjive Baterije | za Punjenje – Panasonic su u blisteru po dvije baterije .

Primjena:

HHR-1SRE – D Punjive Baterije | za Punjenje , ove Ni-Mh D punjive baterije najčešće se primjenjuje za uređaje srednje i visoke potrošnje : svjetiljke , igračke , LED svjetiljke , kućne alarme , radio aparate i ..

Napomena:

Lm electronics d.o.o. pokušava biti što preciziniji u opisu proizvoda, ali ipak ne može garantirati da je slika i opis ovog proizvoda točan, kompletan, pouzdan i bez grešaka.


Đorđićeva 6, Zagreb
info@baterije.hr
01/487-3509
Baterije Panasonic Zagreb

Radno vrijeme:
Pon - Pet:
09:00 - 15:00 , 17:00 - 19:00
Subota:
od 09:00 - 13:00