Select Page
Baterije za Prijenosna Računala | Baterija za Prijenosno Računalo . Ova Baterija za Prijenosna Računala odnosno Baterije za Laptop / Laptop Baterija koristi Li-Ion Baterije velikih snaga.
Baterije za Prijenosna Računala | Baterija za Prijenosno Računalo – Zagreb .

Baterije za Prijenosna Računala | Baterija za Prijenosno Računalo. Ova Baterija za Prijenosna Računala odnosno Baterije za Laptop ( Laptop Baterija ) koristi Li-Ion tehnologiju koja osigurava visoke napone i snage koje su potrebne za dugotrajni rad Prijenosna Računala u uvjetima bez mogućnosti 220V napajanja.Za takav režim rada koriste se industrijske Li-Ion baterije 18650 napona 3,6V i snage 1300 mAh . do 4000 mAh. Spajanjem tih Li-Ion baterija dobivamo potrebne napone i snage za napajanje različitih Laptop uređaja.Cijena Baterije za Prijenosna Računala | Baterija za Prijenosno Računalo na upit. Isporuka Baterija za Prijenosna Računala odnosno Baterije za Laptop ( Laptop Baterija ) odnosno Baterija za Prijenosno Računalo je 1-10 radnih dana.

Ukoliko želite naručiti Baterije za Prijenosna Računala | Baterija za Prijenosno Računalo ( Baterija za Prijenosna Računala ) ili Baterije za Laptop / Laptop Baterija kontaktirajte nas na info@baterije.hr ili telefon 01-487-3509.

Garancija na Baterije za Prijenosna Računala | Baterija za Prijenosno Računalo je 12 mjeseci

Primjena:

Ove Baterije za Prijenosna Računala | Baterija za Prijenosno Računalo ( Baterija za Prijenosna Računala odnosno Baterije za Laptop / Laptop Baterija ) koristi se za napajanje raznih modela Prijenosnih Računala .

Napomena:

Lm electronics d.o.o. pokušava biti što preciziniji u opisu proizvoda, ali ipak ne može garantirati da je slika i opis ovog proizvoda točan, kompletan, pouzdan i bez grešaka.


Đorđićeva 6, Zagreb
info@baterije.hr
01/487-3509
Baterije Panasonic Zagreb

Radno vrijeme:
Pon - Pet:
09:00 - 15:00 , 17:00 - 19:00
Subota:
od 09:00 - 13:00