Select Page
Baterije za Mobilne Telefone | Baterija za Mobilni Telefon .Ove Baterije za Mobilni Telefon / Baterija za Mobilne Telefone danas koriste Li-Ion Baterije koje se odlikuju visokim naponima odnosno velikom snagom.
Baterije za Mobilne Telefone | Baterija za Mobilni Telefon – Zagreb .

Baterije za Mobilne Telefone | Baterija za Mobilni Telefon .Ove Baterije za Mobilni Telefon / Baterija za Mobilne Telefone danas koriste Li-Ion Baterije koje osiguravaju visoke napone i snage koje su potrebne za dugotrajni rad Baterija za Mobilne Telefone ( Baterije za Mobilni Telefon ) u uvjetima bez mogućnosti 220V napajanja.Za takav režim rada koriste se industrijske Li-Ion baterije napona 3,6V a u novije vrijeme i Litij-Polimer ( Li-Po ) Baterije . Spajanjem ovih baterija dobivamo potrebne napone i snage za napajanje različitih Baterija za Mobilne Telefone ( Baterije za Mobilni Telefon ).Cijena Baterije za Mobilne Telefone | Baterija za Mobilni Telefon na upit. Isporuka Baterije za Mobilni Telefon / Baterija za Mobilne Telefone je 1-10 radnih dana.

Ukoliko želite naručiti Baterije za Mobilne Telefone | Baterija za Mobilni Telefon kontaktirajte nas na info@baterije.hr ili telefon 01-487-3509.

Garancija na Baterije za Mobilni Telefon / Baterija za Mobilne Telefone je 6 mjeseci

Primjena:

Ove Baterije za Mobilne Telefone | Baterija za Mobilni Telefon koristi se za napajanje raznih modela Mobilnih Uređaja .

Napomena:

Lm electronics d.o.o. pokušava biti što preciziniji u opisu proizvoda, ali ipak ne može garantirati da je slika i opis ovog proizvoda točan, kompletan, pouzdan i bez grešaka.


Đorđićeva 6, Zagreb
info@baterije.hr
01/487-3509
Baterije Panasonic Zagreb

Radno vrijeme:
Pon - Pet:
09:00 - 15:00 , 17:00 - 19:00
Subota:
od 09:00 - 13:00