Select Page
Baterija za Telefon Siemens | Baterije za Telefone razne - U ponudi imamo široki asortiman Baterije za Telefone Siemens , ako nemamo baterije u ponudi možemo je naručiti ili napraviti po Vašem uzorku.
Baterija za Telefon Siemens | Baterije za Telefone razne .

U ponudi imamo široki asortiman Baterija za Telefon Siemens | Baterije za Telefone razne . Punjive Baterije za Telefone Siemens ( baterije za bežične telefone ) koja se više ne proizvodi možemo napraviti . Ove Punjive Baterije za Telefone Siemens su izrađene od NiMh ( Ni-Mh ) baterija . Radi svoje specifične namjene ova Punjiva Baterija za Telefon Siemens mora imati veliki broj punjenja . Ukoliko nemamo baterije u ponudi ili je nije moguće napraviti , možemo je naručiti . Cijena baterije na upit , isporuka ovih Baterija za Telefon Siemens je 1-10 radnih dana.Kontaktirajte nas info@baterije.hr ili telefon 01-487-3509.

Punjive Baterije za Telefone Siemens imaju garanciju šest mjeseci.

Kontaktirajte nas info@baterije.hr ili telefon 01-487-3509.

Primjena:

Ova Punjiva Baterija za Telefon Siemens | Baterije za Telefone razne , ako nemamo baterije u ponudi možemo je naručiti ili napraviti po Vašem uzorku . Ove Baterije za Telefone Siemens koriste Ni-Mh Baterije odnosno u novije vrijeme Li-Ion punjive baterije .

Napomena:

Lm electronics d.o.o. pokušava biti što preciziniji u opisu proizvoda, ali ipak ne može garantirati da je slika i opis ovog proizvoda točan, kompletan, pouzdan i bez grešaka.


Đorđićeva 6, Zagreb
info@baterije.hr
01/487-3509
Baterije Panasonic Zagreb

Radno vrijeme:
Pon - Pet:
09:00 - 15:00 i 17:00 - 19:00
Subota:
od 09:00 - 13:00