Select Page
Baterija LR14 - Baterija C - Baterije Alkalne Panasonic .Ova Baby Baterija / LR14 Baterije / C Baterija su iz grupe Alkalnih Panasonic Baterija i vrlo su snsžne .
Baterija LR14 – Baterija C – Baterije Alkalne Panasonic .

Baterija LR14 – Baterija C – Baterije Alkalne Panasonic .Ova Baby Baterija / LR14 Baterije / C Baterija su iz grupe Alkalnih Panasonic Baterija . Baby Baterija / LR14 Baterije / C Baterije su vrlo snažne i dugotrajne i odlikuje se svojom otpornošću na rad kod povišenih temperatura . Baterija LR14 – Baterija C je izdržljiva na visoka strujna opterećenja i ima veliku akumuliranu energiju . Radi ovih karakteristika LR14 Baterija nalazi svoju široku primjenu u domaćinstvu . Upotrebljavaju se se za napajanje raznih svjetiljki , igračaka za djecu te radio prijemnika i satova . Za aparate koji trebaju dugotrajna snažna napajanja kao što su kamere ( fotoaparati ) i određeni medicinski uređaji , LR14 Baterija ili C Baterije se preporučuje . Ove LR14 Baterije | C Baterije Alkalne – Panasonic radi štetnih sastojaka mora biti odložena na određena mjesta da ne bi došlo to štetnog utjecaja na okoliš .

Karakteristike :
Napon: 1.5 V
Vrsta: alkalne C Baterija
Veličina: C Baterije / Baby Baterija / LR14 Baterije
Dimenzije: 25.0 x 50.0 mm
Težina: 69.0 gr.
Alternativni nazivi: LR14 Baterija , C Baterija , Baby Baterija

Baterija LR14 – Baterija C – Baterije Alkalne Panasonic , isporučuju se zapakirane po dvije baterije u blisteru .

Primjena:

Baterija LR14 – Baterija C – Baterije Alkalne Panasonic koristi se u raznim svjetiljkama , igračkama za djecu , radio aparatima te elektronskim satovima . Uređaji koji trebaju snažne struje kao određeni medicinski stimulatori moraju obavezno koristiti Alkalne ( LR14 Baterije – C Baterija – Baby Baterija ) .

Napomena:

Lm electronics d.o.o. pokušava biti što preciziniji u opisu proizvoda, ali ipak ne može garantirati da je slika i opis ovog proizvoda točan, kompletan, pouzdan i bez grešaka.


Đorđićeva 6, Zagreb
info@baterije.hr
01/487-3509
Baterije Panasonic Zagreb

Radno vrijeme:
Pon - Pet:
09:00 - 14:00 i 17:00 - 19:00
Subota:
od 09:00 - 13:00