Select Page
Baterija CRP2 | Baterija CR-P2 - Foto Baterije Panasonic pripadaju grupi Litijeve / Litij Baterije.Ove CRP2 Baterije imaju veliku snagu i otporne su na  niske temperature .
Baterija CRP2 | Baterija CR-P2 – Foto Baterije Panasonic .

Ova Baterija CRP2 | Baterija CR-P2 – Foto Baterije Panasonic pripadaju grupi Litijeve / Litij Baterije . Ove CRP2 Baterije imaju veliku snagu i otporne su na niske temperature. CRP2 Baterije koriste se za Kamere i za Foto Kameru i odlikuju se vrlo visokim akumuliranim kapacitetom .Litijeve / Litij CR-P2 Baterija jednokratna konzumna proizvodi se u valjkastom obliku . Valjkaste Litijeve / Litij Baterije konzumne imaju 3V i 6V koje se koriste u različitim uređajima . To su uređaji koji zahtijevaju velika strujna opterećenja i dugu autonomiju . U zadnje vrijeme CRP2 Baterija se koristi u Laserskim Nišanima na Puškama te za napajanje uređaja za Navigaciju .

Karakteristike :
Napon: 6 V
Vrsta: Lithium Foto Baterije ( CRP2 Baterija | CRP2 Baterije )
Kapacitet: 1400 mAh
Dimenzije: 17.0 x 34.0 x 45.0 mm
Težina: 38 g

Ove Baterija CRP2 | Baterija CR-P2 – Foto Baterije Panasonic se isporučuju po jedna u blisteru.

Primjena:

Baterija CRP2 | Baterija CR-P2 – Foto Baterije Panasonic . Ove Panasonic Litij / Litijeve Foto Baterije jednokratne konzumne koriste se također u Detektorima Dima i Požara , razne Svjetiljke te Lasere i za različite Alarmne aparate . CRP2 Baterija ima napon 6V .

Napomena:

Lm electronics d.o.o. pokušava biti što preciziniji u opisu proizvoda, ali ipak ne može garantirati da je slika i opis ovog proizvoda točan, kompletan, pouzdan i bez grešaka.


Đorđićeva 6, Zagreb
info@baterije.hr
01/487-3509
Baterije Panasonic Zagreb

Radno vrijeme:
Pon - Pet:
09:00 - 15:00 , 17:00 - 19:00
Subota:
od 09:00 - 13:00