Select Page
Baterija CR2325 - Zamjena Baterije u Auto Ključu Renault Citroen Toyota .Kod kupnje CR2325 Baterije za Daljinski / Baterija za Mjerač Šećera u Krvi možete obaviti i zamjenu Baterija u Uređajima.
Baterija CR2325 – Zamjena Baterije u Auto Ključu Renault Citroen Toyota Toyota BMW VW SMART MERCEDES ŠKODA PEUGEOT VOLVO SUZUKI OPEL .

Baterija CR2325 – Zamjena Baterije u Auto Ključu Renault Citroen Toyota BMW VW SMART MERCEDES ŠKODA PEUGEOT VOLVO SUZUKI OPEL . Kod kupnje CR2325 Baterije za Daljinski Upravljač / Baterija za Mjerač Šećera u Krvi možete obaviti i zamjenu Baterija u Uređajima ( u Ključu za Auto i Garažna Vrata i drugim Daljinskim Upravljačima ) u Baterije Centru Panasonic u Đorđićevoj 6. u Zagrebu ) . Ove Litij Dugmaste CR2325 Baterije 3V pripadaju u konzumne jednokratne Baterije i koriste se za napajanje uređaja malih dimenzija koji zahtijevaju dugotrajni rad. CR2325 Baterija – Zamjena Baterije u Ključu | Zamjena Baterija u Ključu CITROEN BMW VW SMART MERCEDES ŠKODA PEUGEOT RENAULT VOLVO SUZUKI OPEL od 3V imajaju vrlo visoku akumuliranu energiju u malom volumenu što im omogućava vrlo široku primjenu za različite uređaje koji zahtijevaju dugotrajnu radnu autonomiju . Ova CR2325 Baterija za Daljinski Upravljač / Baterija za Mjerač Šećera u Krvi se često koristi kao Baterija za Vage .

Karakteristike :

Vrsta: Litijeve ( Baterija CR2325 )
Napon: 3 V
Kapacitet: 190 mAh
Dimenzije: 23.0 x 2.5 mm
Težina: 4 gr.
Pakiranje: Blister

Primjena:

Baterija CR2325 – Zamjena Baterije u Auto Ključu Renault Citroen Toyota PEUGEOT BMW VW SMART MERCEDES ŠKODA VOLVO SUZUKI OPEL 3V . Ove Litij / Litijeve CR2325 baterije dugmaste imaju široki raspon primjene , u elektronskim satovima za laser , vage i kalkulatore .Može se koristi za pomoćni izvori napajanja za IC memorije do matičnih ploča i PDA uređaja i za auto ključ , garažnu rampu te za daljinski upravljač i token . Ova CR2325 Baterija za Daljinski Upravljač / Baterija za Mjerač Šećera u Krvi se koriste za Tokene i za Digitalne Vage. Zamjena Baterije za Daljinski Upravljač / Baterija za Mjerač Šećera u Krvi i ostalim Daljinskim Uređajima je gratis

Napomena:

Lm electronics d.o.o. pokušava biti što preciziniji u opisu proizvoda, ali ipak ne može garantirati da je slika i opis ovog proizvoda točan, kompletan, pouzdan i bez grešaka.


Đorđićeva 6, Zagreb
info@baterije.hr
01/487-3509
Baterije Panasonic Zagreb

Radno vrijeme:
Pon - Pet:
09:00 - 15:00 i 17:00 - 19:00
Subota:
od 09:00 - 13:00