Select Page
Baterija CR2 | Baterija za Foto Kameru - Panasonic spada u Litij /Litijeve Baterije konzumne . Ove CR2 Baterije imaju veliku energiju i otporne su na niskim temperaturama .
Baterija CR2 | Baterija za Foto Kameru – Panasonic .

Ova Baterija CR2 | Baterija za Foto Kameru – Panasonic je 3V Litij /Litijeve Baterija . CR2 Baterije imaju veliku energiju i otporne su na niskim temperaturama . CR2 Baterije pripadaju grupi Panasonic 3V Litij Baterije . Primjenjuju se za Kamere i za Foto Kameru i odlikuju se vrlo visokim akumuliranim kapacitetom .Litij / Litijeve Baterije jednokratne konzumne proizvode se u valjkastom obliku . Valjkaste Litijeve / Litij Baterije konzumne imaju 3V i 6V koje se koriste u različitim uređajima . To su uređaji koji zahtijevaju velika strujna opterećenja i duge autonomije . U zadnje vrijeme CR2 Baterija se koristi za Laserske Nišane na Puškama te za napajanje uređaja za Navigaciju .

Karakteristike :
Vrsta: Litij ( Baterija CR2 | Baterija za Foto Kamere )
Napon: 3 V
Kapacitet: 850 mAh
Dimenzije: 15.6 x 27.0 mm
Težina: 11.8 g

Baterija CR2 | Baterija za Foto Kameru – Panasonic je pakirane po jedna u Blisteru.

Primjena:

Baterija CR2 | Baterija za Foto Kameru – Panasonic . Ove CR2 Baterije 3V Lithium / Litijeve Baterije jednokratne konzumne koriste se također u detektoru Dima i Požara , raznim Svjetiljkama te Laseru i za napajanje raznih Alarmnih uređaja . Napon CR2 Baterija je 3V .

Napomena:

Lm electronics d.o.o. pokušava biti što preciziniji u opisu proizvoda, ali ipak ne može garantirati da je slika i opis ovog proizvoda točan, kompletan, pouzdan i bez grešaka.


Đorđićeva 6, Zagreb
info@baterije.hr
01/487-3509
Baterije Panasonic Zagreb

Radno vrijeme:
Pon - Pet:
09:00 - 13:00 i 17:00 - 19:00
Subota:
od 09:00 - 13:00