Select Page
Baterija CR1/3N | Baterija za Foto Kamere pripadaju grupi Litij / Litijeve baterije jednokratne .Ove CR1/3N Baterije su vrlo snažne i otporne su na niske temperature .
Baterija CR1/3N | Baterija za Foto Kamere .

Ova Baterija CR1/3N | Baterija za Foto Kamere pripadaju grupi Litij / Litijeve Baterije jednokratne .Ove CR1/3N Baterije su vrlo snažne i otporne su na niske temperature . CR1/3N Baterije pripadaju Litij / Litijeve Baterije Konzumne i proizvode se u valjkastom obliku te dugmaste odnosno gumbaste . Primjenjuju se za Kamere i za Foto Kameru i odlikuju se vrlo visokim akumuliranim kapacitetima . Valjkaste jednokratne Litij / Lithium Baterije Konzumne imaju napone 3V odnosno 6V i koriste za napajanje različitih uređaja . To su uređaji koji zahtijevaju velika strujna opterećenja i dugu autonomiju napajanja . Ova CR1/3N Baterija se može koristiti kao Baterija za Mjerač Šećera u Krvi ( Glukometar ) .

Karakteristike :
Vrsta: Litij ( Baterija CR1/3N | Baterija za Foto Kamere )
Napon: 3 V
Kapacitet: 170 mAh
Dimenzije: 11.6 x 10.8 mm
Težina: 3 g.

Ove Baterija CR1/3N | Baterija za Foto Kamere se isporučuju po jedna baterija u blisteru.

Primjena:

Baterija CR1/3N | Baterija za Foto Kamere . Ove Litij / Litijeve Baterije konzumne koriste se također u elektronskim Satovima te za razne Svjetiljke i Lasere . Također se CR1/3N Baterije mogu koristiti i za Mjerač Šećera u Krvi ( Glukometar ) i u Fotoaparatima . Ova CR1/3N Baterija ima napon od 3V .

Napomena:

Lm electronics d.o.o. pokušava biti što preciziniji u opisu proizvoda, ali ipak ne može garantirati da je slika i opis ovog proizvoda točan, kompletan, pouzdan i bez grešaka.


Đorđićeva 6, Zagreb
info@baterije.hr
01/487-3509
Baterije Panasonic Zagreb

Radno vrijeme:
Pon - Pet:
09:00 - 15:00 , 17:00 - 19:00
Subota:
od 09:00 - 13:00